Karriär

Vi förstärker vår organisation
och söker en konstruktör till AquaTeq® Sweden AB

På AquaTeq® får du vara med och göra skillnad – varje dag. Kan du konstruktion, gillar utmaningar och vill ha en central roll på vår resa för hållbar och lönsam tillväxt? Då ska du läsa mer om tjänsten!

Om tjänsten

Som ansvarig mekanisk konstruktör på AquaTeq arbetar du med utveckling av nya såväl som befintliga produkter. Du arbetar också med inköp, produktionsberedning och teknisk kommunikation, både på svenska och engelska. Rollen innefattar stödfunktion till egen produktion, försäljningsorganisation samt leverantörer och kunder. I anslutning till kontoret finns även produktion och lager.

Om dig

Vi söker dig med högskoleutbildning inom mekanisk konstruktion och som har arbetslivserfarenhet inom området. Du pratar och skriver flytande svenska och god engelska. Du har både teoretisk och praktisk erfarenhet av att arbeta i 3D CAD samt erfarenhet att arbeta i affärssystem

Som person är du driven, kommunikativ och systematisk.  Du gillar att jobba enskilt men även i grupp. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och ser lösningar istället för problem.

Viktigt för tjänsten

• Relevant utbildning
• Erfarenhet av att arbeta med konstruktion, 3 D-CAD (ex. Inventor)
• Flytande svenska och god engelska i tal och skrift
• Vi ser erfarenhet från arbete i affärssystem som meriterande

Om anställningen

Uppdragsgivare: AquaTeq® Sweden AB
Ort: Kalmar
Omfattning: Heltid
Kollektivavtal: Teknikföretagen

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om AquaTeq® Sweden AB

AquaTeq® är marknadsledande inom utveckling och tillverkning av kostnadseffektiva och miljösmarta produkter för underhåll av rör genom högtrycksspolning. Våra kunder återfinns i Sverige och internationellt. AquaTeq® är det goda valet när det krävs nytänkande, effektivitet och speciallösningar med grönt fokus.

kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:
Anna Lantz, tel. 0705-587010.
E-post: anna.lantz@aquateq.com

Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other